Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Efecte adverse (2013)
HD

Efecte adverse (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Side Effects
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum, Vinessa Shaw, Michael Nathanson, Peter Friedman, Andrea Bogart, Laila Robins, David Costabile
  • Regie: Steven Soderbergh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.05.2023, 21:28
66
0
Emily și Martin sunt căsătoriți fericiți și trăiesc o viață bogată. Este bancher de investiții. El este arestat pentru tranzacționare cu informații privilegiate, un act ilegal în care o persoană cu informații clasificate despre corporații participă la tranzacții personale și câștigă bani pe piața bursieră. De îndată ce un bărbat ajunge în spatele gratiilor, viața eroinei se prăbușește. Ea este indignată de ceea ce i-a făcut Martin. Fata o alege pe Victoria ca consilier, deoarece și soțul ei a părăsit-o. Doi dintre ei devin iubiți, este indicat că ambii au anumite tendințe bisexuale. Acum cei doi complotează ceva. În timp ce o prietenă o învață pe Victoria tot ce știe despre comerțul cu informații privilegiate. Ea o învață să simuleze depresia. Ea începe public să-și joace suferința. După ce l-a întâlnit pe Martin în închisoare, îl convinge că va aștepta. Martin este eliberat din închisoare, iar Emily și mama lui Martin merg după el. Așa începe filmul. Ea demonstrează o mare defalcare la o petrecere publică, astfel încât toată lumea știe, că încearcă să repare relația dintre ea și Martin și suferă de depresie. După aceea, a recurs la o consultare cu Jonathan. La scurt timp după aceea, ea face prima ei încercare de sinucidere. Emily se urcă în mașină și se lovește de un perete.

HD Side Effects Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1