Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Un socru de coșmar (2000)
HD

Un socru de coșmar (2000) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Meet the Parents (2000)
  • Gen: Dragoste, Romantic, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Nicole DeHuff, John Abrahams, Owen Wilson, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George
  • Regie: Jay Roach
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 02:29
35
0
Greg nu este cel mai norocos tip, de fapt, este adesea ghinionist și se găsește destul de ușor în diverse situații dificile sau ridicole. Cu toate acestea, Greg a reușit să găsească o fată pe nume Pem, care are sentimente reciproce pentru el și are chiar norocul să-și cunoască părinții. Numai că Greg nu știe despre tatăl lui Pem, dar știe deja multe despre Greg.

La urma urmei, Jack Burns este un fost agent CIA care are unele tendințe care sunt ușor departe de normă. Pentru fiecare nou iubit al fiicei sale, el aranjează teste speciale. Datorită acestor examene, Jack îndepărtează candidații nesiguri, dar nimeni în afară de el și următorul tip știe despre această testare, cu atât mai curioasă devine fiecare astfel de situație.

Având în vedere înclinația lui Greg pentru „noroc” și timiditatea și modestia lui firească, este ușor de imaginat cât de interesantă va fi cunoștințele lui cu părinții lui Pem. El va fi obligat să comunice cu incredibil de pretențios Jack, care are tendințe paranoice, de fapt, ca mulți ofițeri profesioniști de informații. Unele teste te vor obliga să încerci multe, iar trecerea unui detector de minciuni cu răspunsuri la întrebări compromițătoare este doar cea mai ușoară dintre ele.

HD Meet the Parents (2000) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1