Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trattoria - Restaurantul (2012)
HD

Trattoria - Restaurantul (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Comedie
  • Actori: Anthony John Denison, John Patrick Amedori, Richard Conti, Lisa Rotondi, John Flanagan, Candice Erickson, Boris, John Bowden, Nick Frangione, John Richard Hale, Myles Kuikahi, Elizabeth Faulkner, Amanda Averill, Traci Des Jardins
  • Regie: Jason Wolos
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
23.01.2024, 12:03
34
0
Acesta este un film indie minunat și fermecător, cu o distribuție puternică condusă de Tony Denison și John Patrick Amedori. Când am văzut acest film cu un prieten, primul comentariu pe care l-a făcut când am plecat de la teatru a fost: „A fost uimitor!” Sunt absolut de acord și aș mai adăuga că este un film inteligent, amuzant și revigorant pentru că își asumă riscuri. Filmul este filmat frumos și arată ca un film de la Hollywood cu buget mare. Dar mă îndoiesc că Hollywood-ul ar face acest film pentru că nu urmează formula populară de la Hollywood. Povestea are două părți; se ocupă de relația complexă dintre tată și fiu, în timp ce, în același timp, se adâncește în „a doua soție” și rolul/locul ei în acea relație. Nu am mai văzut această problemă abordată într-un film până acum. Totul este pus pe fundalul realităților dure ale afacerii restaurantelor din San Francisco, bucătari adevărați precum Elizabeth Faulkner oferind o perspectivă fascinantă asupra vieții unui „restaurator”. La sfârșitul zilei, aș spune că mi-a plăcut acest film și îmi face foame... du-te să-l vezi!

HD Trattoria - Restaurantul (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1