Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ted (2012)
HD

Ted (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Matt Walsh, Bill Smitrovich, Aedin Mynx, Sam J. Jones
  • Regie: Seth MacFarlane
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 18:03
37
0
John, în copilărie, nu avea prieteni, dar își dorea foarte mult să aibă un prieten. Într-o bună zi, dorința neobișnuită a băiatului s-a împlinit și ursulețul a prins viață. Din acel moment, băiatul nu a mai avut nevoie de un prieten sau de atenție. Vestea despre ursulețul reînviat s-a răspândit în întreaga lume și toată mass-media s-a concentrat asupra băiatului și a prietenului său de pluș. Dar timpul a trecut și oamenii s-au obișnuit treptat să-l vadă pe ursul Ted în orașul lor.

Ei bine, băiatul a devenit un bărbat atrăgător, iar Tad a crescut și el împreună cu John. Întotdeauna au făcut totul împreună și mai fac până în ziua de azi: beau bere, joacă jocuri video și fumează iarbă. John a visat mereu să găsească o fată cu care să se căsătorească și s-a întâmplat că a găsit-o pe acea fată - Laurie Collins, foarte dulce și incredibil de frumoasă. Dar Lori nu intenționează să vadă în mod constant cum Tad ia diferite fete acasă și chiar în fiecare zi și, prin urmare, pune condiția ca Tad să se mute. Vestea a fost un șoc pentru prieteni, pentru că de când ursul a prins viață nu fuseseră niciodată despărțiți și erau mereu împreună. Doar într-o relație reală se află a treia roată, așa că John va trebui să aleagă între un prieten devotat și cea mai bună fată. Ce alegere va face John? Și va înțelege învinsul decizia lui?

HD Ted (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1