Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Self Reliance (2024)
HD

Self Reliance (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Jake Johnson, Anna Kendrick, Andy Samberg, Christopher Lloyd, Daryl J. Johnson, Wayne Brady, Tamra Brown, Skye Elobar, Gata și Emily Hampshire.
  • Regie: Jake Johnson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 20:27
213
0
Iată câteva vești bune rare în aceste zile, deși oarecum întârziate. Îndelungul thriller de comedie Self Reliance, debutul regizoral al celebrului actor și stand-up Jake Johnson, a fost mai aproape ca niciodată de premieră. După o serie de amânări ciudate, s-a știut că Neon va prezenta filmul în lansare limitată pe 3 ianuarie 2024, iar serviciul de streaming Hulu îl va lansa exclusiv pe 12 ianuarie.

O nuanță importantă. Compania de film Neon a putut să-și asigure dreptul la o singură proiecție și chiar și atunci nu în toate cinematografele. Self Reliance a primit singurul slot pentru noaptea târziu din rețeaua AMC. Dar câțiva norocoși vor avea ocazia să vizioneze un film de zece minute despre filmări.

Dar ce a filmat exact comedianul Jake Johnson? Rezumat la slujba dvs.

Tommy a reușit să ajungă la marele jackpot - foarte curând, ratatul în vârstă va fi plătit cu 1 milion de dolari! Cu toate acestea, există o nuanță: bărbatul a fost de acord să ia parte la un joc de supraviețuire, în timpul căruia va fi vânat de ucigași brutali. Dar Tommy este sigur că i-a depășit pe toată lumea, pentru că a găsit o clauză interesantă în contract - vânătorii pot ataca prada doar atunci când aceasta este singură. Dar ce să faci dacă rudele și prietenii lui Tommy nu îl cred și el trebuie să supraviețuiască până la treizeci de zile?

Thrillerul de comedie (sau horror - orice este posibil) Self Reliance va fi lansat pe serviciul de streaming Hulu pe 12 ianuarie 2024.

HD Self Reliance (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar