Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ricky Stanicky (2024)
HD

Ricky Stanicky (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, HD, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Zac Efron, John Cena, Riley Stiles, Oscar Wilson, Gaius Nolan, Brian Jarvis, Jackie Flynn, Kevin Flynn, Jasmine Anders, Lex Scott Davis
  • Regie: Peter Farrelly
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.03.2024, 17:08
177
0
Cei trei prieteni apropiați au menținut o relație caldă de-a lungul anilor, organizând în mod regulat întâlniri despre care soții lor aud ca vizite la Ricky Stanick. Cu toate acestea, în centrul acestor povești se află un secret profund - Ricky Stanik nu a existat niciodată. În trecut, personajele principale, având un accident, au devenit vinovații incendiului, ceea ce le-ar fi putut costa libertatea. Avocatul lor, într-un efort de a-i proteja de urmărirea penală, a inventat o poveste despre un al patrulea participant nevăzut la evenimente - Ricky Stanik, care ar fi purtat întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat și apoi a dispărut. Această înșelăciune, deși i-a salvat de pedepse inevitabile, s-a transformat în lungi ani de tăcere și secret. Situația este complicată de faptul că soțiile prietenilor, obosite de lipsa întâlnirilor cu misteriosul Ricky, insistă pe prezența lui la evenimentul care urmează. Dându-și seama că expunerea se poate întâmpla în orice moment, prietenii decid să facă un pas disperat - să găsească un actor care să-și aducă la viață prietenul fictiv.

Actorul, preluând rolul lui Ricky, acceptă să-i ajute pentru o recompensă semnificativă. Cu toate acestea, dorința lui de a-i convinge pe alții de realitatea lui scapă de sub control. Începe să spună povești incredibile despre realizările și aventurile sale, lăudându-se până la cer, ceea ce nu face decât să mărească riscul descoperirii. Acum, prietenii nu trebuie doar să susțină legenda fictivă, ci și să demonstreze verisimitatea poveștilor actorului, ceea ce îi pune în fața unui nou set de probleme și provocări. Povestea împletește teme de prietenie, încredere și consecințele minciunii, arătând cum o decizie proastă poate duce la un lanț de situații neașteptate și adesea pline de umor, care necesită soluții din ce în ce mai inventive pentru a păstra secretul. Urmărește filmul Ricky Stanicki online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe smart tv.

HD Ricky Stanicky (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)