Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Preferata lui Miller (2024)
HD

Preferata lui Miller (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
20.02.2024, 14:34
3428
0
Filmul Miller's Girl (2024) vizionați online gratuit la o calitate HD bună, care a fost deja lansat și poate fi vizionat fără înregistrare pe telefonul mobil și pe computer pe portalul nostru de internet Filmenoi2022.net
Se știe că baza unei bune relații între profesor și elev este respectul și încrederea reciprocă. Elevii își dezvoltă dorința de a învăța doar atunci când profesorul le arată respect și este gata să ajute în situații dificile. Profesorii înțelepți le permit elevilor să găsească singuri greșelile și să încerce să le corecteze singuri. Le va lua mult efort și timp pentru a construi încredere reală. Între ei apare un atașament, în care cel mai tânăr îl urmărește cu nesăbuință pe cel mare. La fel, personajul principal trebuie să facă un efort pentru a îndeplini sarcina creativă pe care i-a cerut-o profesorul ei. Dar nu este ușor pentru o fată talentată să facă față unei sarcini scrise.

Misiunea o duce într-o fundătură. Deși discută despre sarcina la îndemână, ea nu pare să aibă puterea să-și ducă la bun sfârșit planul măreț. Poate că i-a supraestimat capacitățile și cere imposibilul de la o elevă de liceu. Relația lor devine atât de confuză, încât este dificil pentru cei doi să-și înțeleagă propriile sentimente și dorințe. Va reuși un bărbat adult să o împingă spre alegerea potrivită pentru a rezolva problema? Va duce rezultatul la o conexiune spirituală între o fată tânără și un profesor cu experiență?

HD Miller's Girl Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)