Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Operațiunea: Națiune (2022)
HD

Operațiunea: Națiune (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Operation: Nation - Kryptonim: Polska (2022)
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Comedie
  • Actori: Boris Schitz, Maciej Musialowski, Magdalena Mascianica, Anthony Krulikowski, Cesary Pazura, Piotr Tsirvus, Karol Kadlubiec, Mateusz Krol, Karol Bernacki, Aleksandra Justa
  • Regie: Piotr Kumik
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Polonia
0 Voturi
22.04.2023, 02:02
173
0
Dacă nu ar fi accidentat, Staszek ar fi astăzi un star din Premier League. Dacă nu ar fi fost inima frântă, Paula ar fi continuat să locuiască la Varșovia. Dacă nu ar fi o șansă oarbă, s-ar putea să nu s-ar fi întâlnit - atunci evenimentele care au atras atenția întregii țări nu ar fi avut loc. Dar ceea ce s-a făcut s-a făcut - și acum începe atracția pentru emoții. El se dovedește a fi un bătăuș local și un membru al bandei naționaliste a lui Roman, în timp ce ea este o activistă care reprezintă tot ceea ce luptă Stasek și prietenii lui radicali. Poate iubirea lor să supraviețuiască? Are sens? Este greu de spus și chiar mai greu de prezis. În orice caz, săgeata lui Cupidon declanșează un lanț de evenimente amuzante care implică mass-media, politicieni, oaspeți străini, un preot în viață și mulți oameni din toate categoriile sociale.

HD Operation: Nation - Kryptonim: Polska (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar