Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O mie de cuvinte (2012)
HD

O mie de cuvinte (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Thousand Words (2012)
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Clark Duke, Kerry Washington, Allison Janney, Emanuel Ragsdale, Jill Basie, Greg Collins, Robert Lekwang, Michael J. Wilkinson
  • Regie: Brian Robbins
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 23:43
31
0
(A Thousand Words) este un film de comedie-dramă din 2009 regizat de Brian Robbins și cu Eddie Murphy în rol principal. Filmul combină elemente de comedie și filozofie pentru a spune povestea agentului literar de succes din Los Angeles Jack McCall, a cărui viață este brusc dată peste cap.

Complotul începe când Jack descoperă în curtea lui un copac care se dovedește a fi magic și îl conectează cu un spirit misterios. Fier de cuvinte și maestru al persuasiunii, Jack se vede incapabil să rostească mai mult de o mie de cuvinte. La început o tratează ca pe o glumă, dar în curând își dă seama că la fiecare cuvânt rostit îi răspunde o frunză care cade din copac. Prin urmare, cu fiecare cuvânt care trece, Jack nu numai că își pierde capacitatea de a vorbi, dar se apropie și de a-și pierde viața. Prins de o forță misterioasă, Jack se confruntă să-și aleagă cuvintele și să se lupte cu consecințele acțiunilor sale din trecut. Cariera lui, relațiile cu ceilalți și viața de familie sunt amenințate. Jack, obișnuit să controleze evenimentele cu puterea vorbirii sale, este acum forțat să comunice prin limbajul semnelor, iar viața lui se transformă într-o adevărată provocare.

Pe măsură ce frunzele copacului dispar, Jack este forțat să-și schimbe prioritățile și să-și reevalueze viața. Începe să se străduiască pentru valori reale, în căutarea sensului spiritual și a armoniei cu lumea din jurul lui. Povestea se învârte în jurul procesului de auto-descoperire, iertare și conștientizarea faptului că cuvintele pot avea un impact profund asupra vieții noastre și a celor din jurul nostru. Una dintre temele cheie ale filmului este relația dintre cuvinte și acțiuni. Jack realizează că cuvintele nu sunt întotdeauna capabile să transmită profunzimea sentimentelor umane și adevărata natură a relațiilor. Călătoria sa devine o lecție nu numai pentru el, ci și pentru public, subliniind importanța manipulării atentă a expresiei lingvistice și valoarea a ceea ce nu poate fi exprimat întotdeauna în cuvinte.

Astfel, A Thousand Words este un amestec de umor, filozofie și profunzime emoțională. Scenariul, plin de situații amuzante și lecții de viață, invită spectatorul să se gândească la cât de des rostim cuvinte fără a le cântări sensul și cât de important este să fim atenți la ceea ce spunem. Urmărește filmul O mie de cuvinte - A Thousand Words online 2009 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD A Thousand Words (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1