Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nuntă în străinătate (2018)
HD

Nuntă în străinătate (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.01.2024, 04:58
92
0
O fată pe nume Lindsay este invitată la nuntă. Ea zboară prin invitație, dar această ceremonie este mai mult decât un simplu eveniment obișnuit pentru ea. Cert este că a fost invitată la el de fostul ei iubit. Dar reușind să mențină relații de prietenie, au promis că se vor invita reciproc la un astfel de eveniment. Acum Lindsay își îndeplinește partea ei din aceste obligații deosebite. Este puțin îngrijorată, dar în adâncul sufletului e încă fericită pentru fostul ei iubit, întrucât îi dorește doar fericire.

Frank este fratele vitreg al viitorului mire și este invitat și el la nuntă. El însuși se remarcă prin faptul că este deja un burlac inveterat. Este destul de fericit cu viața lui. În ea este propriul său stăpân și nu mai are nevoie de nimic. Relația dintre frații vitregi nu poate fi numită ideală, dar nu se poate face nimic, nunta unei rude este deasupra principiilor. În mod ironic, Lindsay și Frank sunt deja unul lângă altul în drum spre nuntă. Își deranjează prietenul plecând din avion, continuându-și războiul într-un taxi și în hotel, unde se află în camere alăturate.

Ei cred deja că au comis o prostie acceptând să participe la ceremonia de nuntă a prietenului lor comun. Dar toate cele mai romantice povești au început întotdeauna cu probleme, așa că și de această dată realitatea le va dovedi că de la dragoste la ură este și un pas sau chiar mai puțin.

HD Destination Wedding (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar