Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Miss Litoral (1990)
HD

Miss Litoral (1990) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
19.04.2024, 09:58
35
0
Nea Costel și consoarta sa, Didona, vor cu orice preț ca fiica lor, Tina, să participe la concursul de frumusețe Miss Litoral, anunțat la Mamaia. Însă Tina este îndrăgostită de Dorel, un băiat timid și gelos, care nu vede în Tina o frumusețe de genul celor care apar pe copertele revistelor și vrea s-o păstreze doar pentru el.
Așadar, Tina pleacă la concurs cu inima îndoită, trimisă mai ales de ambiția mamei. Pe litoral sunt așteptați de nașul Mielu, căpitan de cursă lungă. El și nea Costel încearcă tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția președintelui juriului și a soției lui, o fostă Miss.
Peripețiile comice ale cuplului format din nea Costel și nașul Mielu ne poartă pe apele Mării Negre, în Crimeea, la Ialta... Pe lângă cei doi, mai întâlnim un fost tovarăș devenit domn, care vrea să-și impună fiica cu orice preț și cu un doctor specialist în chirurgie facială... Dar Dorel dă de urma Tinei și o alertează pe mama ei care soșeste val-vârtej pe malul mării declanșând o serie de încurcături.
Concursul are loc și Tina, complet transformată, devine Miss Litoral. Dar, bineînțeles, cu toate tentațiile la care este supusă o Miss, ea îl iubește tot pe Dorel.

HD Miss Litoral (1990) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)