Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marathon Desires (2020)
HD

Marathon Desires (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Marafon zhelaniy
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme 2020, Filme rusesti, Comedie
  • Actori: Aglaya Tarasova, Kirill Nagiev, Maria Minogarova, Alexander Gudkov, Yana Troyanova, Pavel Derevyanko, Yulia Aug, Ekaterina Varnava, Makar Zaporozhsky, Alina Nedobitko
  • Regie: Dasha Charusha
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Rusia
0 Voturi
12.01.2024, 21:56
201
0
Scurtă descriere a filmului Marathon of Desires 2020: Multe fete iau în considerare sensul vieții să se căsătorească, să aibă copii și să-și trăiască toată viața alături de persoana iubită. Dar soarta noastră ne așteaptă uneori într-un loc complet diferit de unde ne așteptăm. Manichiurista din Voronezh Marina din filmul „Marathon of Desires” are multe dorințe: să vadă Parisul, lenjerie de corp dintr-un set, parfum nou, să plătească un împrumut pentru ferestre, dar una dintre cele mai prețuite este să te căsătorești cu o persoană dragă.

Pentru ultima ei dorință, merge la Khanty-Mansiysk. Are doar 72 de ore să-l întoarcă pe tânăr. În timpul unui transfer la Pulkovo, fata o întâlnește pe bucătăreasa Sasha. Această întâlnire pentru ea devine un destin pe care îl așteaptă de câțiva ani. Se dovedește că visul era aproape acolo și nu era nevoie să zboare pe tărâmuri îndepărtate.

HD Marafon zhelaniy Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar