Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jack și Jill (2011)
HD

Jack și Jill (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, Elodie Tunier, Rohan Chand, Eugenio Derbez, David Spade, Nick Swardson, Tim Meadows, Allen Covert
  • Regie: Dennis Dugan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.01.2024, 16:31
97
0
Evenimentele au loc chiar în centrul orașului Los Angeles, unde un tânăr pe nume Jack Murray locuia împreună cu soția și copiii săi. Existența lui mergea în cel mai bun mod posibil, din moment ce bărbatul avea un loc de muncă excelent și bine plătit într-o agenție de publicitate, propria lui casă mare, o soție minunată și moștenitori minunați. Este clar că bărbatul era încrezător că nimeni și nimic nu i-ar putea perturba viața ideală și armonioasă. Dar într-o bună zi, s-a întâmplat ceea ce Jack se aștepta cel mai puțin. Nu era deloc mulțumit de astfel de schimbări ciudate în viață. Sora lui Jill, cu care era gemeni, a venit să-l viziteze de Ziua Recunoștinței. Nu numai că sosirea rudei a schimbat viața obișnuită a protagonistei, dar ea nu se grăbea în mod special să se întoarcă acasă. Un număr imens de situații amuzante îl așteaptă pe Jack și familia lui, datorită cărora toată lumea își va putea aminti mult timp sosirea lui Jill.

HD Jack și Jill (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)