Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Flori frânte (2005)
HD

Flori frânte (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Broken Flowers (2005)
  • Gen: Dramă, Mister, Filme SUA, Filme frantuzesti, Comedie
  • Actori: Bill Murray, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Julie Delpy, Sharon Stone, Christopher McDonald, Jessica Lange, Frances Conroy
  • Regie: Jim Jarmusch
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Franta
0 Voturi
25.01.2024, 15:29
28
0
Don Johnston (Bill Murray) este un filander în vârstă. Una dintre eroinele din „Pokrovsky Gates” a moștenit singurătatea și ficțiunea, iar Don Johnston (nu Don JohnSon, de două ori soțul Melaniei Griffith, ci Don JohnsTon - cu un „t” la mijloc) a moștenit o afacere bună, o casă luxoasă cu un televizor uriaș și o Mayta solidă.

De ce se zbate? Da, viața a trecut cumva într-un mod stupid. La început, Johnston a defilat cu o forță teribilă și i s-a părut că totul este înainte. Dar viața a zburat ca o pasăre care zboară deasupra capului unui învins etern și dintr-o dată s-a dovedit că Don nici măcar nu avea pe cine să-i dea o cană cu apă. Și cel mai rău lucru la asta este că Don nu are chef să bea deloc.

Nu, bineînțeles, există o doamnă pe lângă casa lui pe nume Sherry (Julie Delpy), dar lui Don nu-i pasă atât de mult de ea din înălțimile luxoasei sale canapele din piele, unde își petrece cea mai mare parte a timpului, încât Sherry o împachetează. valiza și pleacă acasă, lăsându-l pe Don singur cu draga lui canapea și filmul alb-negru despre Don Juan, pe care Don îl urmărește în fiecare săptămână în ultimii zece ani.

Când te uiți la Johnston, înțelegi că aceasta nu este cea mai fericită persoană din lume. Dar nu cel mai nefericit. A ales această viață pentru el însuși și, dacă nu i se potrivește într-un fel, atunci tipul are doar vina pe sine.

Dar dintr-o dată fluxul monoton al vieții lui Don este întrerupt de un plic roz venit de nicăieri, care conține o coală de hârtie roz acoperită cu cerneală roșie. Scrisoarea afirmă că Don are un fiu născut în urmă cu douăzeci de ani, iar Johnston nu știa nimic despre nașterea lui. Și că acest fiu ar putea încerca să-și găsească tatăl. Ei bine, nu există mai multe informații în scrisoare: ce fel de iubită este și care este numele de familie al fiului ei nu se știe.

Don arată plicul vecinului său Winston (Jeffrey Wright), care este interesat de poveștile polițiste, iar el conduce o investigație amănunțită. Rezultatele anchetei i-au uimit pe amândoi – NIMIC! Nu există date! Ce fel de femeie este aceasta și ce semnificație a avut în viața marelui Juan este necunoscut.

Și apoi Winston, obsedat de mania investigației, îl obligă pe Don să facă o listă cu pasiunile sale de acum douăzeci de ani, îi creează un itinerar și îl trimite pe Johnston să viziteze toate cele patru doamne: Laura (Sharon Stone), Dora (Frances Conroy) , Carmen (Jessica Lange) și Penny (Tilda Swinton).

Nu, aceasta nu este o călătorie romantică sau o dorință de a privi în fața tinereții. Don trebuie să găsească dovezi: o mașină de scris cu o panglică roșie, tot felul de lucruri roz, portrete ale fiului său și așa mai departe. Doar așa va ști cine i-a trimis această scrisoare. Deși de ce Johnston va afla asta, el însuși nu înțelege.

HD Broken Flowers (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1