Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragoste in Hawaii (2024)
HD

Dragoste in Hawaii (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Romance in Hawaii
  • Gen: Romantic, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Kelly Jakle, Cedric Jonathan, Peter Porte, Carrie Schroeder, Lora Puanani Contreras, Koel Mahal, Blake La Benz, Emalia Dalire, Deanna Espinas, Cameron Luat și alții
  • Regie: Naneya Miyata
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.04.2024, 15:33
45
0
Leah, un geniu financiar în vârful jocului ei, simte un gol invizibil în viața ei perfect organizată. Această lume începe să se prăbușească din plin atunci când pleacă într-o călătorie de afaceri în Hawaii, unde întâlnește accidental un maestru fermecător Ikaiki al dansului tradițional hula. Sub îndrumarea sa, Leah începe să participe în secret la cursuri de dans, descoperind nu numai o nouă formă de artă, ci și adâncimi ale sufletului ei pe care nu le bănuise anterior. Fiecare mișcare în hula trezește în ea o pasiune și libertate uitate. Dar ce se întâmplă dacă secretul ei este descoperit și cum îi va afecta această pasiune secretă viața și cariera?

HD Romance in Hawaii Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)