Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Căsătoriți din greșeală (2024)
CAM

Căsătoriți din greșeală (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Romantic, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Steven Bauer, Rob Estes, Libe Barer, Austin North, Genesis Estevez, Neil Bishop, Emmanuel Kabongo, Jack Hesketh
  • Regie: Roger Kumble
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
1 Vot.
08.03.2024, 14:04
315
0
Abby și Travis sunt un cuplu tânăr, atractiv, cu personalități strălucitoare și o dragoste de aventură. După o noapte pasională de petrecere în Las Vegas nebun, ei se trezesc într-o căsnicie accidentală.

Și așa, deoarece acest lucru s-a întâmplat deja, ei decid să urmeze până la capăt - să se bucure de acest act nebun și să plece într-o lună de miere de neuitat în Mexic pitoresc și vibrant.

După ce le-au trimis invitații tuturor prietenilor și și-au făcut bagajele, tinerii căsătoriți au pornit spre un paradis. Totuși, acolo îi așteaptă ispite neprevăzute și chiar pericole. Vor reuși Abby și Travis să facă față provocărilor stațiunii, să învețe să se înțeleagă și să găsească compromisuri în situații dificile?

HD Căsătoriți din greșeală (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)