Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Beautiful Wedding (2024)
HD

Beautiful Wedding (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, HD, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Dylan Sprouse Virginia Gardner Rob Estes Liebe Barer Austin North Genesis Estevez Jack Hesketh Neal Episcop Emmanuel Kabongo Declan Michael Laird
  • Regie: Roger Kumble
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.01.2024, 20:15
796
0
Cine ar fi crezut că o noapte nebună în Vegas ți-ar putea schimba întreaga viață? Pentru Abby și Travis, noaptea nu a fost doar distractivă, ci și începutul călătoriei lor neașteptate către căsătorie. Odată ce cel mai bun moment a fost imortalizat, cuplul și-a dat seama că viețile lor au fost conectate pentru totdeauna.

În loc să insiste asupra modului în care s-a întâmplat asta, Abby și Travis decid să-și ia o vacanță și să plece în Mexic în luna de miere. Plaje fascinante, apusuri pitorești și dans sub lună - totul este pregătit pentru romantism și noi aventuri.

Dar cum vor reacționa prietenii și familia lor la această căsătorie bruscă? Vor reuși Abby și Travis să găsească un teren comun și dragoste adevărată în astfel de circumstanțe neașteptate? Și ce se întâmplă dacă trecutul începe să reapară, prevenind noua lor fericire?

„Nunta mea frumoasă” este un roman de comedie despre întorsături neașteptate ale destinului, prietenie și dragoste adevărată. Sub pistolul privirilor curioase, râsetelor și intrigilor, Abby și Travis vor încerca să înțeleagă cât de puternic sunt inimile lor conectate în realitate și nu numai după.

HD Beautiful Wedding (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1