Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Austin Powers și organizația secretă (1997)
HD

Austin Powers și organizația secretă (1997) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
  • Gen: SF, Filme SUA, Comedie, Crimă
  • Actori: Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York, Mimi Rogers, Robert Wagner, Seth Green, Fabiana Udenio, Mindy Sterling, Paul Dillon, Charles Napier
  • Regie: Jay Roach
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 04:42
59
0
Un agent secret pe nume Austin, care servește ca spion pentru binele Marii Britanii, a petrecut mult timp și efort pentru a-l prinde pe banditul poreclit Dr. Evil. Acest criminal a vrut să preia întreaga lume și să subjugă întreaga populație a planetei. Într-un fel, agentul a reușit să întâlnească un criminal într-o ascunzătoare secretă subterană de lângă Las Vegas. Austin aproape că a reușit să-l oprească pe răufăcător, dar în ultimul moment a scăpat urcându-și racheta și a zburat de pe planetă.

Când a zburat, a promis că se va întoarce curând și va termina treaba începută. A căzut într-o animație profundă și lungă suspendată și a cutreierat întinderile spațiului timp de zece ani lungi. Cu toate acestea, aeronava a făcut un cerc complet în jurul întregului sistem solar și a revenit la punctul său de plecare inițial. Acest lucru a dus la oprirea dispozitivelor și la scoaterea pasagerului navei din somn profund.

Acum este gata, așa cum a promis, să se întoarcă pe Pământ pentru a-și aduce planurile sinistre de mult timp în realitate. În timpul absenței îndelungate a criminalului pe planeta Pământ, în toate au avut loc schimbări destul de mari și globale. Ceea ce era relevant acum câțiva ani și-a pierdut complet orice sens. Cu toate acestea, Doctor Evil este gata să reexamineze toate posibilitățile lumii și să le folosească pentru a-și pune în aplicare planul teribil.

HD Austin Powers: International Man of Mystery (1997) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1