Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Attack! Of the Viper and Cobra (2023)
Trailer

Attack! Of the Viper and Cobra (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme englezesti, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Shawn Doucette, Latesha Railsback, Rebecca Ambrosino, Junior Lirette, Cynthia Taylor, Jennifer Campbell, Lesley Carson, Dana Obrien, Skye McIssac, Jeanne Lane
  • Regie: Reno Anastasio
  • Traducere: Engleză
  • Tara: Canada
0 Voturi
05.08.2023, 19:51
179
0
"Atacul viperei și Cobra" este un film de groază despre un grup de oameni prinși într - o grădină zoologică abandonată, unde încep să fie urmăriți de șerpi veninoși-vipere și cobre. Personajul principal, un Fost militar, preia conducerea și încearcă să găsească o cale de ieșire din grădina zoologică, dar fiecare pas este însoțit de noi pericole și atacuri de șerpi. În procesul de supraviețuire, personajele se confruntă nu numai cu amenințări fizice, ci și cu conflicte interpersonale care îi obligă să caute forță și sprijin unul de la celălalt. Pe parcursul complotului, se dovedește că șerpii au fost eliberați din cuștile lor ca urmare a experimentelor asupra lor efectuate de un om de știință misterios care își ascunde realizările științifice într-o grădină zoologică abandonată. Filmul creează o atmosferă de tensiune constantă și frică, care crește cu minutul. Publicul este îngrijorat împreună cu personajele, gândindu-se cum vor putea ieși din această situație în viață. Regizorii au folosit diferite tehnici pentru a face filmul cât mai realist posibil și pentru a speria publicul, inclusiv utilizarea șerpilor vii și a efectelor speciale. În general," atacul viperei și Cobra " este un film de groază fascinant și spectaculos, care va oferi spectatorilor o mulțime de emoții și îi va face să păstreze întregul film înghețat de frică.

HD Attack! Of the Viper and Cobra (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar