Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Animalul (2001)
HD

Animalul (2001) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Animal (2001)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Rob Schneider, Colleen Haskell, John C. McGinley, Edward Asner, Michael Caton, Louis Lombardi, Guy Torrey
  • Regie: Luke Greenfield
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
22.01.2024, 15:19
30
0
Încă din copilărie, Marvin a visat să devină ofițer de poliție și să-și protejeze orașul natal de crimele constante. Mulți ani a lucrat în acest scop, dar soarta a decis că nu i s-a dat șansa de a deveni un astfel de specialist. Și totul pentru că avea niște probleme de sănătate, care nu-i permiteau să întreprindă o activitate fizică grea și să rezolve probleme complexe. Într-o zi, acest bărbat intră într-un accident de mașină teribil și viața lui este în pericol. Medicii au încercat multă vreme să-l aducă înapoi din acea lume, așa că i-au transplantat diverse organe de animale. După aceea, s-a trezit ca o persoană complet diferită, care avea multă putere în sine pentru a realiza tot ceea ce plănuise.
Doctorul care a efectuat această operație a fost puțin nebun, dar datorită acțiunilor sale, Marvin a reușit să prindă viață. A devenit cel mai bun polițist, pentru că acum simțea acele instincte animale, ale căror organe se dezvoltau acum în el. Avea o rezistență excelentă, o forță enormă, viteză și capacitatea de a lua decizii din mers. Abia acum, trebuie să-și suprime puțin instinctele, pentru că cel mai adesea vrea să mănânce fie iarbă, fie să atace animale mici nevinovate.
Ce căi ciudate duc uneori la împlinirea dorințelor! Simplul Marvin a visat să devină un polițist dur toată viața. Dar în zadar. Nu a existat fericire, dar nenorocirea a ajutat: după ce a intrat într-un accident de mașină, eroul a fost salvat de la moarte de către puțin nebunul Doctor Wilder.
El a înlocuit organele interne eșuate ale lui Marvin cu organele diferitelor animale, datorită cărora pacientul său nu numai că și-a revenit, ci și-a câștigat talentele donatorilor săi. Folosind noi oportunități, eroul devine în sfârșit un adevărat superpolițist, dar... Alături de reflexe excelente, forță și rezistență, Marvin a primit de la animale instinctele lor profunde, care se trezesc brusc și mereu la momentul nepotrivit!

HD The Animal (2001) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1