Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Victoria și Abdul (2017)
HD

Victoria și Abdul (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
05.01.2024, 02:44
98
0
Povestea se bazează pe evenimente reale care au avut loc în secolul precedent în Anglia. Regina Victoria s-a împrietenit cu unul dintre supușii ei care a sosit acolo din India. Într-o zi, Abdul Karim și-a ridicat privirea la regină și i-a ținut privirea calm. Trebuie spus că, pe de o parte, un astfel de comportament este destul de obrăzător și este considerat o încălcare a protocolului, dar, de asemenea, nu toată lumea va putea rezista monarhului și, cu atât mai mult, să facă acest lucru cu demnitate, fără să jignească un persoană superioară și fără a-și pierde propria față. După aceasta, a început o relație destul de strânsă între subiectul comun și Regina. A început ceva uimitor și o prietenie foarte profundă.
De aceea mulți erau geloși pe Abdul, iar alții au țesut conspirații și intrigi împotriva lui pentru a-i distruge relația cu regina. Au existat și o mulțime de zvonuri despre această relație. Dar au rămas în continuare incredibil de puternice și durabile și, în cele din urmă, au devenit un fapt istoric uimitor pe care mulți și-l amintesc.
Această poveste este foarte ironică și plină de umor englezesc. Filmul încearcă să prezinte o privire originală asupra poverii de a fi o regină engleză, ceea ce nu este atât de ușor pe cât cred unii.

HD Victoria și Abdul (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)