Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Podul spionilor (2015)
HD

Podul spionilor (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bridge of Spies (2015)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Biografic
  • Actori: Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda, Austin Stowell, Scott Shepherd, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Sebastian Koch, Eve Hewson
  • Regie: Steven Spielberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.03.2024, 15:28
22
0
În 1957, în apogeul Războiului Rece dintre cele două superputeri, spionul sovietic Rudolf Abel a fost reținut de FBI la New York. James Donovan, un avocat de asigurări care nu s-a mai ocupat niciodată de astfel de cazuri, primește un ordin de nerefuzat de a-l apăra pe Rudolph în instanță pentru a simula un proces echitabil și a împiedica URSS să folosească acest incident în scopurile propagandei sale. Nimeni nu și-ar putea imagina că James, după ce și-a început munca în mod responsabil, va începe să-l apere dezinteresat pe inculpat, strângând în mod activ probe care ar putea atenua pedeapsa. Eforturile sale de a-l proteja pe trădătorul, ale cărui acțiuni reprezentau o amenințare la adresa existenței pașnice, provoacă șoc și ură în rândul publicului american, dar, în ciuda acestui fapt, eroul nostru continuă să lupte pentru soarta prizonierului.
În acest moment, un pilot american de recunoaștere, care făcea fotografii aeriene ale teritoriului URSS, a fost capturat. De teamă de scurgere de informații importante, de teamă de izbucnirea unui conflict militar, conducerea CIA ia o decizie rapidă: pentru a nu atrage atenția publicului cu nume mari de lideri politici și diplomați, îl trimite pe James să conducă negocieri secrete privind schimbul de prizonieri. . După ce a primit un ordin neașteptat, eroul nostru pleacă în Berlinul de Est pentru a îndeplini o misiune periculoasă.

HD Bridge of Spies (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)