Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marele jaf al tramvaiului (2024)
Trailer

Marele jaf al tramvaiului (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Great Tram Robbery
  • Gen: Filme 2024, Biografic, Comedie
  • Actori: Milos Bikovic
  • Regie: Slobodan Sijan
  • Traducere: ENG
  • Tara: Serbia, Romania, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Cehia, Montenegro
0 Voturi
19.03.2024, 17:00
72
0
Producătorii ruși plănuiesc să se alăture realizării filmului străin „Marele jaf de tramvai” despre criticul și regizorul sârb de film, la care lucrează și Milos Bikovici; doresc să depună proiectul la concursul pentru sprijinul minorităților al Ministerului Culturii a Federației Ruse. Producătorul Ksenia Volochkovskaya a raportat acest lucru la TASS joi.

„Vadim Byrkin, creatorul filmului „Balkan Frontier”, și eu plănuim să acționăm ca co-producători pe partea rusă împreună cu compania Nota Bene. Suntem acum în stadiul încheierii unui acord cu compania sârbă Gargantua Films. și Milos Bikovic”, a spus Volochkovskaya.

Filmul „The Great Tram Robbery” a fost unul dintre cele nouă filme străine care au fost selectate pentru a participa la prezentarea proiectelor pentru coproducție pe piața internațională de conținut audiovizual online Key Buyers Event: Digital, care a avut loc la începutul lunii iunie. Apoi, organizatorii au clarificat că realizatorii de film care reușesc să atragă producătorii ruși să coopereze vor putea participa și ei la competiția de coproducție minoritară a Ministerului Culturii al Federației Ruse în trimestrul trei al anului 2021. Pentru prima dată, ministerul a organizat un concurs pentru distribuirea sprijinului minoritar pentru ca producătorii ruși să participe la crearea de filme împreună cu alte țări în 2019. Unul dintre proiectele prezentate la acel pitching a fost drama „Coupe Number Six” de Juho Kuosmanen, care a fost inclusă în competiția principală la Festivalul de Film de la Cannes 2021.

„Plănuim să depunem proiectul la un concurs pentru sprijinul minorităților, care va fi susținut de Ministerul Culturii, precum și la alte fonduri rusești”, a menționat interlocutorul agenției. Regizorul este Slobodan Siyan, Bikovich a devenit unul dintre producătorii proiectului. Filmul va spune povestea regizorului, poetului și criticului de film sârb Boško Tokin, care a realizat primul său film și a ajuns la închisoare pentru el.

HD The Great Tram Robbery Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)