Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Darkest Hour. Ziua decisivă (2017)
HD

Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Istoric, Război, Filme 2017, Filme englezesti, Biografic
  • Actori: Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Lily James, Ronald Pickup, Stephen Dillane, Nicholas Jones, Samuel West, David Scofield, Richard Lumsden
  • Regie: Joe Wright
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
04.01.2024, 22:23
110
0
mai 1940. Hitler cucerește succesiv Cehoslovacia, Polonia, Danemarca și Norvegia și este gata să cucerească Franța și Marea Britanie. Prim-ministrul Neville Chamberlain nu poate organiza apărarea țării împotriva amenințării naziste și demisionează. Chamberlain îl numește pe ministrul de externe Lord Halifax drept succesor, dar refuză să devină prim-ministru. Și apoi Chamberlain propune singurul candidat conservator care va fi susținut de Partidul Laburist de opoziție - Primul Lord al Amiralității Winston Churchill.

Regele George al VI-lea este nemulțumit de candidatura lui Churchill, dar Chamberlain îl informează pe monarh că acesta este singurul candidat posibil în acest moment. După aceasta, regele se întâlnește cu Churchill și îi cere să conducă guvernul.

Ei bine, atunci se întâmplă evenimentele binecunoscute.

În ziua în care Churchill a fost numit ministru, germanii sparg apărările franceze din Ardeni și invadează țara - începe Bătălia Franței.

Forța expediționară britanică se retrage la Dunkirk, unde sunt înconjurate de forțele germane. Și Churchill trebuie să organizeze cumva evacuarea a trei sute de mii de soldați și ofițeri britanici din Dunkerque.

Chamberlain și Halifax insistă că Marea Britanie, prin medierea lui Benito Mussolini, trebuie să înceapă negocierile cu Hitler. Cu toate acestea, Churchill este categoric împotriva oricăror încercări de a negocia ceva cu naziștii. Și trebuie să fie capabil să convingă atât Parlamentul, cât și poporul Marii Britanii de punctul său de vedere.

HD Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar