Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi (2016)
HD

Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
  • Gen: Fantastic, Filme SUA, Filme englezesti, Aventuri
  • Actori: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Rupert Everett, Allison Janney, Chris O'Dowd
  • Regie: Tim Burton
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Belgia, Marea Britanie
0 Voturi
05.02.2024, 00:08
34
0
Iacov i-a plăcut întotdeauna poveștile pe care iubitul său bunic Avraam i le spunea în fiecare zi, încă din copilărie. Toate acestea erau adevărate basme, dar erau atât de unice încât nu ridicau nicio îndoială. Toate acestea au fost niște mici detalii pe care le-a trăit bunicul meu în ani îndepărtați. Când era un băiat foarte mic, locuia pe insula Cairnholm, care era păzită cu grijă de privirile indiscrete și era aproape imposibil să-l găsești.

În acest loc a fost construită o casă pentru copiii deosebit de ciudați care au venit aici din toată lumea. Toate aceste povești au fost susținute constant de fotografii unice în care puteau fi văzuți acei copii. Chiar și la prima vedere, s-ar putea înțelege că au cu adevărat niște abilități specifice care îi fac să iasă în evidență din mulțime. Fiecare avea ceva diferit: unii puteau deveni invizibili, alții puteau vorbi fără cuvinte, alții puteau levita.

În timpul tuturor poveștilor, imaginația lui Jacob s-a aprins constant și pur și simplu îi plăcea să-și imagineze cum era cu adevărat. Băiatul nu a crezut întotdeauna că acest lucru este adevărat, dar nu i-a spus niciodată despre asta bunicului său. Și când Iacov avea 17 ani, bunicul său iubit a murit, iar această moarte a fost foarte ciudată.

HD Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1