Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cold Skin (2018)
HD

Cold Skin (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
27.01.2024, 18:45
59
0
Este septembrie 1914. În urmă cu șaizeci și șapte de zile, tânărul meteorolog Friend nici nu și-a putut imagina cum va arăta ceasul său de un an pe o insulă pierdută în ocean. După o înot lungă, eroul urma să ia o pauză de la oameni, dar în schimb este nevoit să dezlege misterul morții meteorologului anterior. Severul și taciturnul paznic al farului Gruner ar putea ajuta în această chestiune, dar se pare că așteaptă ceva. Un adevăr uimitor și șocant este dezvăluit într-o noapte când casa lui Friend este atacată de creaturi care ies din apă.

Insula, care părea nelocuită, este de fapt o zonă de graniță între creaturi umanoide marine și oameni. Gruner ascunde de restul lumii că creaturile l-au ucis pe bătrânul meteorolog pentru a nu fi considerat nebun, iar el însuși visează să distrugă cât mai mulți „locuitori ai Atlantidei”. Friendly a intrat într-o încurcătură serioasă, pentru că chiar și în întuneric complet a reușit să vadă că forțele erau inegale: erau mult mai multe creaturi decât oameni. Și nu vor fi suficiente cartușe pentru o lungă perioadă de timp... Cum să învingi locuitorii mării, poate, va fi spus de către captiv, pe care Friend l-a prins personal când a încercat să-l omoare. Tot ce rămâne este să găsim un limbaj comun cu creatura, pentru că trebuie să existe ceva în comun între ei?

HD Cold Skin (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1