Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Alice În Țara Oglinzilor (2016)
HD

Alice În Țara Oglinzilor (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Alice Through the Looking Glass (2016)
  • Gen: Familie, Fantastic, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas, Lindsay Duncan, Leo Bill, Geraldine James
  • Regie: James Bobin
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.04.2024, 15:25
37
0
„Alice Through the Looking Glass” este un film de aventură fantasy din 2016, bazat tot pe lucrările lui Lewis Carroll. Filmul este regizat de James Bobin. Acest film continuă povestea aventurilor lui Alice în lumea magică, iar de această dată călătoria ei se bazează pe „Alice Through the Looking Glass”.

Intriga începe cu Alice Kinsaid (interpretată de Mia Wasikowska) care se întoarce la Londra după o lungă aventură pe mare. Acolo, ea descoperă că casa ei este amenințată și descoperă că Caterpillar (acum cu vocea lui Rick Gerris) îi oferă un indiciu care duce la Through the Looking Glass. Alice decide să folosească oglinda magică pentru a se întoarce în lumea magică.

În Through the Looking Glass, Alice se întâlnește cu un vechi prieten, Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care are probleme. Pentru a-l ajuta, Alice trebuie să se întoarcă în timp până la momentul în care a avut loc pierderea tragică a Pălărierului și să schimbe evenimentele. Pentru a face acest lucru, ea trebuie să folosească Chronosphere - un dispozitiv mistic care controlează timpul.

În timpul călătoriei ei în trecut, Alice întâlnește diverse personaje, inclusiv Milady of Time (creată de Sacha Baron Cohen) și descoperă secretele familiei ei. Timpul devine o resursă critică, iar Alice trebuie să ia decizii dificile pentru a-l salva pe Pălărier și pentru a preveni nenorociri legate de Timp.

Filmul explorează teme de familie, prietenie și importanța de a te accepta pentru cine ești. Lumea vizual colorată și magică a Through the Looking Glass prinde viață pe ecran datorită designurilor creative ale personajelor și efectelor vizuale magistrale.

HD Alice Through the Looking Glass (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)