Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Hazbin Hotel (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
HD

Serial Hazbin Hotel (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Nume original: Serial Animat Hazbin Hotel (2024)
  • Gen: Filme SUA, Animaţie, Seriale, Filme 2024, Comedie, Crimă
  • Actori: Jill Harris, Elsie Lovelock, Michael Kovacs, Monica Franco, Gabriel S. Brown, Ed Bosco, Stamper, Jonathan Gran, Faye Mata, Joshua Tomar
  • Regie: Vivienne Medrano
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
03.02.2024, 22:52
430
0
În 2018, talentata artistă Vivienne Medrano și-a reorganizat Patreonul și a început să promoveze crearea unui nou serial animat. La acel moment, avea în spate o benzi desenate web de succes „Zoophobia”, care a adunat o bază de fani și a adus faimă creatorului. Unele dintre personajele pentru Hellworld erau deja pregătite în timp ce studiau la Școala de Arte Frumoase din New York: de exemplu, fermecătorul Radio Demon, un favorit al multor fani. Din aproximativ 2015, munca s-a desfășurat activ, VivziePop a postat schițe, storyboard-uri, concept art și scurte videoclipuri. Episodul pilot a fost postat pe canalul oficial al Vivienne Medrano pe 28 octombrie 2019 și de atunci a primit 94 de milioane de vizualizări. La puțin mai puțin de un an de la lansarea episodului pilot, au apărut informații că muzicalul va fi difuzat la televizor - Vivien a început să colaboreze cu A24. În acest timp, a apărut spin-off-ul „Hell Boss”, o mulțime de marfă și o bază uriașă de fani ai artistei și a lumii ei infernale. Primul episod din serialul animat „Hazbin Hotel” a fost lansat pe 19 ianuarie 2024.

Nu pentru vizionare de familie
Pentagram City își trăiește viața infernală de multe secole. Când numărul de locuitori începe să depășească toate limitele permise, populația este rărită folosind Exterminare. Dar Charlie nu este mulțumit de masacre și decide să creeze un hotel în care păcătoșii să-și poată corecta viciile și să devină fericiți. Chiar și în episodul pilot, a devenit clar că filmul de groază este destinat exclusiv unui public adult. Cadrul iadului nu sugerează o seară plăcută de vizionare în familie: agresivitate constantă, crime pe fundal, cuvinte derivate dracu în aproape fiecare propoziție, glume vulgare și umor negru. Chiar și mesagerii cerului - îngerii - sunt șocați cu comportamentul lor. Dar pentru cei care iubesc umorul dur, serialul animat va fi o distracție distractivă și interesantă. Pe lângă glume și prostii, serialul are personaje profunzime și o intriga originală. Scenele cool în stilul muzical vor atrage iubitorii de muzică și fanii genului popular. Ele nu numai că înveselesc situația, dar poartă și o încărcătură semantică, explică intriga, dezvăluie personajele și adaugă un farmec aparte episoadelor.

Animație modernă, neaglomerată
Vivienne are un stil foarte recunoscut: animație oarecum unghiulară, cu cantitatea maximă de detalii, interioare bogate, fundaluri detaliate și personaje unice. După lungmetrajele monotone lustruite ale Disney, Pixar și altele asemenea, poza lui Vivzy pare foarte proaspătă și nu obosită. Da, abundența detaliilor poate fi înspăimântătoare și poate interfera cu percepția personajelor principale, dar dacă îți place să te uiți la Wimmelbooks, atunci în serialul animat Hazbin Hotel, vei găsi multe detalii interesante și memorabile pentru tine. Coloana sonoră este o plăcere deosebită: Charlie cântă și dansează în fiecare episod, aproape fiecare personaj are propriul accent și vocabular special, iar vocea lui Alastor este creată în stilul unei emisiuni radio veche. Actorii de dublare sunt selectați cu deosebită atenție și, prin urmare, intrarea în imaginea personajului este întotdeauna 100% precisă.

Fapte despre serialul animat
Printre personaje sunt aproape toate orientările sexuale cunoscute;

Imaginea lui Vaggie este atât de ambiguă și se știe atât de puțin despre trecutul ei încât s-a sugerat că este Îngerul păzitor al lui Charlie, iar numele ei este derivat din termenul medical latin „vagin”;

Numele primului răufăcător care a apărut în seria animată este prescurtat ca „Sir Pent”, care este similar cu ortografia latină a cuvântului „șarpe”;

Alastor „Radio Demon” are cel puțin șapte abilități supranaturale, inclusiv abilitatea de a controla umbrele și de a crea multe dintre propriile umbre cu inteligență separată;

Primul episod a primit aproape 3,5 milioane de vizualizări în 10 zile;

Vor fi 130 de declarații obscene în primele patru episoade ale serialului animat;

Potrivit estimărilor aproximative, serialul și-a adus deja creatorilor 200-300 de mii de dolari chiar înainte de lansarea primului sezon.

Personaje muzicale
Charlie Morningstar - Fiica lui Lucifer și a lui Lilith, prințesă. Născut în iad, visează la rai. Cântă grozav, dansează grozav, luptă bine și are magia focului. Ea a venit cu un hotel pentru păcătoși, astfel încât sufletele să se poată reforma, să devină fericite și să urce la cer. Nu se complace în vicii, are grijă de populație și se comportă foarte virtuos.

Vaggie - manager de hotel, iubita personajului principal. Actioneaza ca bodyguard si protector pentru naivul si virtuosul Charlie. Cel mai inteligent, atent și atent la detalii. Trece rapid de la iritare la furie. Mânuiește sulița Exorcistului, capabilă să omoare complet un suflet.

Angel Dust este un Demon Păianjen al cărui nume real este Anthony. Travestit, homosexual, star porno, nu ezita sa ofere servicii sexuale. Medicamentul său preferat, „praf de înger”, a devenit pseudonimul lui. Iubește sexul, glumele nepoliticoase și vulgare. Are o mușcătură otrăvitoare și șase brațe. Primul oaspete al hotelului. Carismatic, îndrăzneț, obrăzător.

HD Serial Animat Hazbin Hotel (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
.S01E01.


S01E02S01E03S01E04


S01E05


S01E06


S01E07


S01E08
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)