Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Luca (2021) dublat
HD

Luca (2021) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Familie, Filme 2021, Filme SUA, Animaţie, Aventuri
  • Actori: Jacob Tremblay, John Ratzenberger, Drake Bell, Maya Rudolph, Jack Dylan Grazer, Jim Gaffigan, Emma Berman, Marco Barrichelli, Saverio Raimondo
  • Regie: Enrico Casarosa
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
29.12.2023, 01:25
198
0
Pe fundul mării, nu departe de coasta Italiei, trăiește un mic, curios monstru violet, Luca. Are multe rude iubitoare și grijulii care au grijă de copil și îi interzic să iasă pe pământ pentru oameni. Omul vânează monștri de mare de mult timp, așa că întâlnirea cu ei este periculoasă. Cu toate acestea, ajungerea pe uscat transformă o creatură marine într-o persoană obișnuită și aduce toate momentele fericite ale vieții oamenilor - căldură, aer, soare, mâncare delicioasă și, desigur, echipamente de mișcare interesante. Cu aceste bucurii, noul său prieten, același tânăr monstru marin Alberto, îl prezintă pe erou. Spre deosebire de Luca, Alberto este un orfan, liber să facă ce vrea și, în plus, este curajos și îndrăzneț.

Împreună, prietenii fug pe coasta unui frumos oraș italian de pe litoral și, sub masca unor băieți obișnuiți, se distrează de minune. Ei întâlnesc o fată uimitoare, Julia, și învață despre cursele urbane de motociclete. Eroii vor să participe și să câștige, astfel încât să poată folosi recompensele pe care le primesc pentru a cumpăra cel puțin un scuter folosit. Înghețata, ciclismul, aventurile strălucitoare, evenimentele impresionante nu lasă prietenii să se plictisească. Nici măcar certurile și reconciliile în curs nu contribuie la întoarcerea adolescenților înapoi în adâncurile mării. Urmărește desen animat Luca dublat online 2021 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Luca (2021) dublat Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1