Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Doctor Strange (2007)
HD

Doctor Strange (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Filme SUA, Animaţie
  • Actori: Bryce Johnson, Paul Nakauchi, Kevin Michael Richardson, Michael Yama, Susan Spano, Jonathan Adams, Fred Tatasciore, Tara Strong, Joshua Keaton, Phil LaMarr
  • Regie: Jay Oliva
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 01:09
41
0
Un chirurg extrem de talentat și talentat pe nume Stephen Strange este implicat în mod neașteptat într-un accident de mașină. În urma rănilor suferite, acesta nu va mai putea să-și desfășoare activitățile profesionale și să efectueze operații chirurgicale complexe. Motivul principal pentru aceasta este că, după accident, mâinile medicului au început să tremure violent. Acum nu poate ține cu încredere nimic în mâini, inclusiv instrumentele chirurgicale.

Vinovatul accidentului de mașină este o creatură mistică pe nume Dormamma, care a apărut brusc în mijlocul drumului și îl rătăcește pe Stephen. Dar, de obicei, Dormamma apare doar copiilor care se află într-o stare de moarte clinică. Acest incident nu și-a găsit niciodată explicația logică.

Strange decide să încerce toate căile posibile pentru cel puțin într-o oarecare măsură să-și atenueze și să-și îmbunătățească starea. după numeroase eforturi inutile, întâlnește în sfârșit un vrăjitor care începe curând să-l învețe arta magiei antice. Acum își înțelege adevărata chemare în această lume și începe să lupte cu diferite creaturi din alte dimensiuni care vor să facă rău umanității.

HD Doctor Strange (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1