Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
10 Lives (2024)
Trailer

10 Lives (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Familie, Animaţie, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Sophie Okonedo, Simone Ashley, Bill Nighy, Jeremy Swift
  • Regie: Christopher Jenkins
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Canada
1 Vot.
20.03.2024, 15:57
64
0
O pisică pe nume Beckett se bucură de viață în apartamentul său luxos, unde i se oferă tot confortul și beneficiile. El este înconjurat de confort și abundență și nu trebuie să-și facă griji pentru nimic altceva decât propriile sale nevoi. Cu toate acestea, deși Beckett se bucură de existența lui confortabilă, stilul său de viață egocentr poate ridica câteva întrebări.
Pot exista și alte animale sau oameni în jurul lui Beckett care au nevoie de îngrijire și atenție. Poate că există animale fără adăpost, cărora le lipsește hrana și confortul, sau oameni care au nevoie de ajutor sau sprijin prietenos. Cu toate acestea, Beckett, în egocentrismul său, nu le acordă atenție și este concentrat doar pe el însuși.
Poate că în viitor, Beckett va trebui să treacă printr-un proces de auto-reflecție și să realizeze că fericirea și satisfacția lui pot fi mult mai profunde dacă învață să-și împărtășească resursele și să aibă grijă de ceilalți. Poate că poate descoperi bucuria și satisfacția care vin din a ajuta și interacționa cu alții în mod altruist.

HD 10 Lives (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)