Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Upgrade (2018)
HD

Upgrade (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme 2018
  • Actori: Logan Marshall-Green, Richard Anastasios, Roscoe Campbell, Richard Cawthorne, Linda Cropper
  • Regie: Leigh Whannell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
27.01.2024, 17:48
57
0
Viitor. Omenirea a făcut un progres uriaș în dezvoltarea inteligenței artificiale. În fiecare zi tehnologiile devin din ce în ce mai avansate, fiind introduse în toate sferele vieții. O cantitate din ce în ce mai mare de echipamente este înzestrată cu capacitatea de a gândi și executa comenzi vocale, de la ceainice și aparate de cafea, la mașini și chiar case întregi. Oamenii înșiși primesc unele îmbunătățiri, modificându-și corpurile și dobândind capacități neobișnuite. De exemplu, acum este posibil să implantați o armă în corp pentru autoapărare sau un computer în scopuri de calcul și comunicare. Dar nu toată lumea este mulțumită de o astfel de dezvoltare rapidă; unii oameni chiar urăsc inovația de înaltă tehnologie, preferând să se bazeze doar pe ei înșiși.
Grey Trace este unul dintre cei cărora nu le place inteligența artificială. Tânărul lucrează de mulți ani ca mecanic auto, transformând mașinile în adevărate opere de artă. Viața lui mergea destul de bine, dar s-a întâmplat o nenorocire. Într-o zi, Gray se întorcea acasă de la un restaurant împreună cu soția sa Asha. Eroii au mers într-un taxi fără pilot controlat de un computer. Programele sunt vulnerabile, iar mașina a fost piratată de la distanță de hackeri criminali care au încărcat o nouă rută în dispozitiv. Drept urmare, mașina a adus pasagerii într-o capcană. Ca urmare a atacului, Asha a fost ucisă, iar Gray a fost complet paralizat. Dar acesta nu este sfârșitul. Lui Trace i s-a oferit să implanteze o nouă dezvoltare în corpul său - incredibilul cip Stam, capabil să pună un bărbat din nou pe picioare și să-l ajute să se descurce cu ticăloșii care i-au ucis soția. Unde duce?

HD Upgrade (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1