Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultimul castel (2001)
HD

Ultimul castel (2001) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Last Castle (2001)
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo, Steve Burton, Delroy Lindo, Paul Calderon, Samuel Ball, Jeremy Childs, Clifton Collins Jr., George W. Scott și alții
  • Regie: Rod Lurie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.04.2024, 11:02
24
0
S-a întâmplat ca generalul Irwin, un soldat onorat și veteran al multor războaie, care și-a slujit cu credincioșie patria, să devină prizonierul unei închisori de maximă securitate. De-a lungul întregii sale cariere, generalul a făcut o singură greșeală ireparabilă, care s-a soldat cu un proces rușinos de către un tribunal militar și zece ani de închisoare.

Dar Eugene a acceptat cu fermitate această lovitură a sorții. Resemnat cu soarta sa, ofițerul retrogradat a intrat în zidurile închisorii cu singura intenție de a-și ispăși pedeapsa și de a se întoarce acasă.Dar totul s-a dovedit altfel... Irwin face o descoperire șocantă: prizonierii sunt uciși cu sânge rece în închisoare.

În spatele acestor crime sângeroase se află crudul comandant al închisorii - colonelul Winter. Și atunci generalul decide să preia comanda pentru ultima dată, devenind șeful unei revolte disperate de prizonieri furiosi...

HD The Last Castle (2001) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)