Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ținta Președintele (2014)
HD

Ținta Președintele (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Big Game (2014)
  • Gen: Acţiune, Filme englezesti, Filme Germania, Aventuri
  • Actori: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Victor Garber, Mehmet Kurtuluş, Ted Levine, Jorma Tommila
  • Regie: Jalmari Helander
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Finlanda, Marea Britanie, Germania
0 Voturi
15.01.2024, 15:17
70
0
Președintele SUA se află acum într-o situație extrem de tensionată, ratingurile sale sunt în scădere, iar viața lui se încearcă. De data aceasta zbura la o întâlnire de afaceri când a venit semnalul de acțiune. Se pare că cineva vrea să-l omoare chiar în avion. Serviciul de securitate a reușit să-l arunce într-o capsulă de salvare. Prima persoană a statului a reușit să supraviețuiască. A aterizat în pădurile din Lalandia. În același timp, un băiat local, Oskari, vâna în pădure. Poporul lui avea un obicei străvechi. Fiecare adolescent trebuie să petreacă o zi în pădure și să aducă pradă bună. Abia atunci ONU va deveni un om adevărat. Singurul lucru pe care ar trebui să-l ai în arsenalul tău este un arc și săgeți.

Din întâmplare, băiatul a fost cel care l-a găsit pe președinte. Desigur, nu știa nimic despre asta pentru că se afla în altă țară. Dar nu a fost timp să ezite. Bandiții nu aveau de gând să-l lase pe politician să plece chiar așa. Trebuie să-l elimine, așa că au pornit pe potecă. Au fost trimiși cei mai profesioniști mercenari și luptători. Bineînțeles, și Casa Albă s-a repezit în ajutor, dar criminalii au fost mai aproape. Băiatul a decis că va ajuta un bărbat influent care nu ar putea supraviețui în astfel de condiții fără el. În fața lor sunt pericolele, urmărirea și împușcăturile. Vor reuși să găsească o ieșire într-o situație atât de extremă? E bine că Oskari a fost un bun vânător.

HD Big Game (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar