Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Thor: Întunericul (2013)
HD

Thor: Întunericul (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Thor: The Dark World
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Jaimie Alexander, Ray Stevenson
  • Regie: Alan Taylor
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.01.2024, 19:48
157
0
Filmul de acțiune fantastic Thor: The Dark World, bazat pe benzile desenate cu același nume publicat de Marvel Comics, continuă să povestească despre aventurile zeului tunetului. După ce Thor se întoarce acasă, el lucrează pentru a restabili ordinea în cele nouă lumi și continuă să fie trist pentru Jane. În același timp, pe Pământ, Jane descoperă anomalii sub forma unei surse de energie inexplicabilă care face ca camioanele grele să plutească în spațiu ca pene. Dar când Jane începe să fie în pericol, Thor se întoarce pe Pământ pentru a o duce în lumea lui.
Totuși, nici acolo nu este totul calm. Vechiul dușman Malekith s-a trezit după multe milenii și acum încearcă să distrugă toate cele Nouă Lumi pentru a readuce Universul la origini - cufundându-l în întuneric. Dar Thor nu poate rezista acestui inamic. Este forțat să ceară ajutor lui Loki, care este închis în închisoare, dar fratele său trădător îl poate trăda. Pentru a proteja Cele Nouă Lumi, Thor trebuie să-și asume mari riscuri și să se sacrifice foarte mult.

HD Thor: The Dark World Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar