Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Taxi 4 (2007)
HD

Taxi 4 (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme frantuzesti, Comedie
  • Actori: Sami Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Emma Wiklund, Edouard Montooth, Jean-Christophe Bouvet, Jean-Luc Couchard, François Damiens, Morad Zegwendi, Driss Spinoza
  • Regie: Gerard Krawczyk
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
0 Voturi
21.02.2024, 13:52
97
0
Într-un thriller captivant, plin de intrigi și acțiune, sinistrul numărul unu trebuie transportat din Belgia în Congo - pe toate străzile întortocheate din Marsilia. Pe parcursul mai multor ore tensionate, cel mai periculos criminal de pe planetă este împachetat cu grijă într-un costum spațial și o cușcă de metal pentru a petrece timp în custodia unei secții de poliție condusă de indomnicul comisar Gibert. Cu toate acestea, responsabilitatea pentru paza acestui criminal periculos cade pe umerii polițistului nerezonabil Emilien. În timp ce Peter, partenerul său loial, se infiltrează în gașca sinistră pentru a-i apleca la voința lui, Gibert le arată bandiților ce înseamnă adevăratul stil francez, îmbinând abilitățile virtuoziste de fotbal cu o hotărâre aprigă în lupta împotriva criminalității.

Desigur, această saga cinematografică nu poate fi completă fără un erou într-un taxi cu jet. Daniel, proprietarul acestui vehicul neobișnuit, este din nou atras de vârtejul evenimentelor pentru a-și oferi abilitățile unice și capacitățile neobișnuite în lupta împotriva criminalității. De la urmăriri riscante la alianțe neașteptate, această poveste se desfășoară într-un caleidoscop de întorsături neașteptate, demonstrând că uneori chiar și în cele mai întunecate colțuri ale orașului, lumina strălucește și eroii sunt dispuși să facă orice pentru dreptate. Urmărește filmul Taxi 4 online din 2007 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Taxi 4 (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)