Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Soldatul universal (1992)
HD

Soldatul universal (1992) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Universal Soldier
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ellie Walker, Ed O'Ross, Jerry Orbach, Leon Rippy
  • Regie: Roland Emmerich
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
12.01.2024, 02:17
136
0
Vietnam, 1969, prima încăierare între doi soldați americani - Luke și Scott: Luke nu poate trage în oameni neînarmați, dar Scott este gata să omoare și să omoare cu o cruzime inumană de furioasă, așa cum demonstrează un colier făcut din urechile pe care le-a tăiat de la el. vietnamez. Ani mai târziu, Luke și Scott se regăsesc din nou în aceeași unitate - o unitate specială de „soldați universali” care sunt aruncați în cele mai periculoase misiuni (de exemplu, eliminarea teroriștilor). Puteți încerca să ucideți „soldatul universal”, dar el se va ridica din nou și din nou și, dacă este necesar, oamenii de știință care lucrează la un proiect militar extrem de secret îl vor reînvia „universalul” grav rănit într-un laborator special. Cu toate acestea, chiar și știind acest lucru, Scott, cu tenacitatea unui maniac, îl va urmări pe Luke pentru a-l întâlni într-un duel decisiv pe viață și pe moarte...

Evenimentele încep să se desfășoare pe teritoriul Vietnamului, sfâșiat de operațiunile militare. Luke este un luptător curajos a cărui conștiință naturală nu îi permite să omoare civili fără motiv. Scott este un adevărat ticălos care poate elimina cu ușurință orice țintă. Acest soldat nebun poartă chiar și urechile vietnamezilor uciși ca trofeu. Nu este de mirare că la un moment dat apare un conflict serios între eroi. Într-o zi, băieții intră într-un proiect unic. Acum trebuie să lucreze împreună pentru a finaliza din nou sarcinile atribuite. Punctul culminant al programului este că participanții sunt transformați în soldați cu adevărat universali, care sunt aproape imposibil de distrus. Chiar și după cele mai grave pagube, trupurile personajelor își revin rapid. Ostilitatea reciprocă îi obligă pe băieți să se cufunde într-un nou vârtej de bătălii. De acum înainte, ciocnirile lor vor fi și mai periculoase, pline de resurse și mai severe. Victoria va merge doar la unul!

HD Universal Soldier Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar