Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sicario: Day of the Soldado (2018)
HD

Sicario: Day of the Soldado (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Sicario 2: Soldado
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme 2018, Filme SUA, Filme italiene, Crimă
  • Actori: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Catherine Keener, Manuel Rulfo, Matthew Modine
  • Regie: Stefano Sollima
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Italia, SUA
0 Voturi
13.01.2024, 20:36
100
0
Un orășel din America a fost lovit de o crimă teribilă. Teroriştii au pus o bombă într-un supermarket, rănind 15 persoane. Nu este prima dată în ultimii ani când un agent CIA cu experiență, Matt Graver, este trimis să investigheze un caz. Profesionalismul și inteligența ridicate ale bărbatului ar trebui să ajute la rezolvarea unei probleme sensibile rapid și în liniște.

Autoritățile permit agentului să acționeze la discreția sa, chiar dacă sunt necesare măsuri stricte pentru neutralizarea grupului. De aceea decide să apeleze la Alejandro Gillica pentru ajutor. Lucrează ca mercenar de mult timp și a reușit să dobândească legăturile necesare în toate nivelurile societății.

Alejandro se angajează să-i ajute pe vechii lui dușmani și află rapid. Că teroriștii sunt hrăniți prin rute de contrabandă care duc în Mexic. De acolo primesc nu doar finanțare și substanțe ilegale, ci și forță de muncă. Bărbatul oferă un plan simplu, dar eficient. El vrea să creeze o ceartă între cele două grupuri principale care controlează fluxurile ilegale. La urma urmei, atunci nu vor avea timp de politică externă.

Pentru a face acest lucru, agentul angajat fură fiica unuia dintre lideri, încadrând astfel cazul. Ce ar crede despre adversarul său? Ce va veni din asta, doar timpul va spune.

HD Sicario 2: Soldado Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)