Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Salvați soldatul Ryan (1998)
HD

Salvați soldatul Ryan (1998) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Saving Private Ryan (1998)
  • Gen: Dramă, Război, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Tom Hanks, Tom Sizemore, Edward Burns, Barry Pepper, Adam Goldberg, Vin Diesel, Giovanni Ribisi, Jeremy Davis, Matt Damon, Ted Danson
  • Regie: Steven Spielberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.03.2024, 13:04
50
0
Saving Private Ryan este o dramă de război epică lansată în 1998 și regizat de Steven Spielberg. Povestea este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și se concentrează pe implicarea armatei americane în Europa după Ziua Z.

Povestea începe cu invazia Aliaților din Normandia pe 6 iunie 1944. Într-o scenă devenită celebră, privitorului i se arată atmosfera de haos și iad de pe plaja Omaga, unde trupele americane luptă cu trupele germane. Filmul urmărește un grup de soldați, condus de căpitanul John Miller (interpretat de Tom Hanks), care au misiunea de a găsi și aduce acasă soldatul James Francis Ryan (interpretat de Matt Damon). Soldatul Ryan este al treilea dintre cei patru frați, iar ceilalți trei frați au fost uciși în acțiune. Pentru a preveni distrugerea completă a familiei Ryan, Înaltul Comandament a ordonat ca un grup de soldați să fie trimis să-l caute pe soldatul Ryan și să-l aducă înapoi la viață. Această misiune devine povestea principală a filmului.

Pe măsură ce Miller și echipa sa se deplasează prin teritoriul ocupat de germani, se confruntă cu lupte brutale, pierderi și durere. Filmul încearcă să transmită ororile războiului și impactul acestuia asupra moralului soldaților, ridicând în același timp întrebări despre valoarea vieții umane și dilemele morale. Spielberg a creat acest film pentru a aduce un omagiu veteranilor militari și pentru a arăta cât de teribile și tragice pot fi consecințele războiului. Saving Private Ryan este o operă de artă puternică care combină regie superbă, efecte speciale uimitoare și performanțe puternice. Urmărește filmul Salvarea soldatului Ryan online 1998 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Saving Private Ryan (1998) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)