Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Role Play (2024)
HD

Role Play (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
12.01.2024, 20:17
214
0
În timpul Războiului Rece, am avut „M-am căsătorit cu un comunist” și „M-am căsătorit cu un monstru din spațiul cosmic” – două situații dificile pe care paranoia epocii le-a redat practic același lucru. În ultimii ani, totuși, o fantezie pe ecran mai obișnuită ar putea fi rezumată ca „Hoops, celălalt meu semnificativ se dovedește a fi un spion/asasin internațional”. Au fost numeroase eforturi în acest sens, de absurditate variabil intenționată. Acum există „Role Play”, care, după standardele lor, nu pare deosebit de ciudat pentru că i-a oferit-o pe Kaley Cuoco din „The Big Bang Theory” ca un ucigaș care străbate lumea, îmbrăcat în înfățișarea normală a mamei din suburbii.

Cu toate acestea, această întorsătură la scară mai mică, inversată de gen, a pretenției „True Lies” își primește cea mai mare parte a farmecului și a umorului de la David Oyelowo, jucând rolul lui Jamie Lee Curtis al soțului de mijloc solid, dezorientat să se fi găsit căsătoriți cu o armă letală. . Dezvăluind cotlete comice până acum subexpuse, el ridică o invenție inteligentă care dezamăgește puțin transformându-se într-un thriller de acțiune de mijloc, în loc să-și sporească potențialul antic.

Cu toate acestea, coproducția multinațională a regizorului francez Thomas Vincent rămâne o diversiune distractivă, chiar dacă derivată. Are premiera prin Prime Video pe 12 ianuarie, în aceeași zi în care Oyelowo intră în cinematografe ca Ioan Botezătorul în „Cartea lui Clarence”.

La timp pentru cina cu pui la grătar, Emma Brackett (Cuoco) se întoarce la casa ei din clasa de mijloc din New Jersey, împărtășită cu adoratorul Dave (Oyelowo), plus copiii lor, Caroline (Lucia Aliu) și Wyatt (Regan Bryan-Gudgeon). . Soțului este bine să fie scutit de detaliile plictisitoare ale presupusei sale conferințe de afaceri corporative din Nebraska - ceea ce îi face viața mai ușoară, pentru că nu este deloc ceea ce făcea ea plecată.

În realitate, Emma (sau orice ar fi numele ei în realitate) tocmai s-a întors de la expedierea cu grijă a unor schmoe în Buenos Aires. Este o ucigașă cu contract care nici măcar nu poate pretinde justificarea morală a eliminării „băieților răi” – această ultimă marcă a fost un lider de sindicat local. Există o recompensă pe capul ei, dar până acum a reușit să rămână sub radar atunci când nu lucrează și invizibilă (din cauza deghizărilor și a altor tactici) în timp ce era în ea. În acest moment, cea mai mare îngrijorare a ei este că și-a uitat complet propria aniversare a nunții.

Pentru a compensa această neglijență, ea propune o noapte de întâlnire la Manhattan, condimentată în plus de jocul de rol al cuplului ca „doi străini care se întâlnesc într-un bar”. Dar, în timp ce Dave este blocat în trafic, ea este abordată în adăpostul ales al hotelului de un plin de vânt cochet (Bill Nighy). Această întâlnire se dovedește mai puțin inofensivă și mult mai puțin plictisitoare decât pare inițial, totuși, lăsând în cele din urmă un cadavru. Descoperirea ei a doua zi dimineața îi aruncă în aer acoperirea Emmei, lăsând-o să se întâlnească cu mânuitorul neamuzat Raj (Rudi Dharmalingam) într-o altă „călătorie de afaceri” de ultim moment.

Dave este încă în întuneric despre adevărata profesie a soției sale. Dar nu pentru mult timp, pe măsură ce autoritățile îl trag în curând pentru a fi interogat – momentul în care micuța domnișoară poate fi cu adevărat un „ucigaș cu sânge rece” provoacă o dublă interpretare a lui Oyelowo, care este probabil punctul culminant al acestui film. Printre aceste autorități se numără și un pretins agent special federal (Connie Nielsen) care se dovedește a avea o istorie lungă și complicată cu eroina noastră. Când Dave zboară la Berlin în urmărirea soției sale fugare, el conduce din neatenție forțele ostile direct către ea, iar lucrurile adoptă un tenor ceva mai sobru pe viață sau pe moarte în ultima jumătate de oră.

Cuoco, un producător de aici, își dezactivează propriile forțe de comedie familiare pentru a juca un tip modificat „La Femme Nikita”, lăsând-o pe colegele ei să râdă. Dar ea păstrează o calitate puțin prostească, de tip fată de alături, așa că nu o cumpărăm niciodată pe Emma ca un fel de ninja mortal modelat de mintori diabolici de care nu poate scăpa complet.

Din fericire, „Role Play” este tratat suficient de ușor de regia lui Vincent și de scenariul lui Seth Owen, încât nu simțim niciodată nevoia să o luăm foarte în serios. Ceea ce este norocos, pentru că, altfel, ar trebui să ne gândim de ce ne îndemnăm oricum pentru o asasină amorală nemilosă. (Această dilemă este evitată parțial prin evitarea violenței grafice, în ciuda numărului de cadavre destul de mare.)

Acestea fiind spuse, este o mică dezamăgire faptul că progresele ulterioare înlocuiesc flotabilitatea anterioară cu un suspans de acțiune OK. Jucătorii sunt suficient de pricepuți încât puțin mai multă inteligență în scris ar fi fost cu siguranță bine servit. (Nighy în special face mult din relativ puțin.) Și, deși este tratată cu viteză, niciuna dintre ideile de aici nu este suficient de proaspătă pentru ca „Jocul de rol” să câștige puncte pentru narațiunea sau imprevizibilitatea caracterului.

Cu toate acestea, este un moment destul de bun, produs atrăgător, capabil să se descurce prin amabilitatea pură, când Dave – într-un moment de analiză maritală de urgență – încapsulează aceste 101 minute prea succint cu „Te iubesc și ne iubesc familia, dar uciderea este rău. .”

HD Role Play (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar