Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Poseidon (2006)
HD

Poseidon (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Josh Lucas, Kurt Russell, Jacinda Barrett, Richard Dreyfuss, Emmy Rossum, Mia Maestro, Mike Vogel, Kevin Dillon
  • Regie: Wolfgang Petersen
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
25.01.2024, 15:03
32
0
Un vas uriaș intră în ocean, cu multe personalități celebre la bord care vor petrece un timp minunat împreună și vor lua o mică pauză de la monotonia vieții de zi cu zi. La bord îl poți întâlni atât pe fostul primar al New York-ului, cu fiica și prietenii lui, cât și cu un jucător profesionist de cărți care caută o scuză pentru a câștiga mai mulți bani. Acolo poți găsi și o femeie cu un copil mic care a intrat fără bilet, înșelând pe toată lumea și luând locul altcuiva. Toți sunt atât de diferiți, dar există ceva în comun între ei și acesta este că în curând destinele lor se pot uni într-o luptă cu elemente copleșitoare. Toți acești oameni se vor familiariza unii cu alții, pentru că înainte de moarte toți sunt egali. Și noaptea, când toți oamenii sărbătoreau Anul Nou, stăteau la o masă luxoasă, beau și se distrau, se întâmplă un adevărat dezastru.

Garnitura a fost aruncată de un val uriaș care a ieșit din senin. Și acum toți pasagerii sunt pur și simplu capturați de nava răsturnată, care nu a reușit niciodată să ajungă la destinație. Toată lumea înțelege perfect că acest lucru nu poate fi așa pentru mult timp și că în curând apa va începe să pătrundă în toate încăperile. Aceasta a devenit o adevărată capcană și foarte curând puntea superioară, care încă încearcă să rețină toată apa, se va crăpa. Au fost câțiva oameni curajoși care nu pot să stea și să aștepte moartea - ei încearcă să iasă, pentru că există o mică gaură acolo care le poate oferi libertate.

HD Poseidon (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1