Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (2017)
HD

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham, Angus Barnett
  • Regie: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
13.01.2024, 22:05
167
0
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales este a cincea aventură care ne poartă în lumea misterioasă și incitantă a piraților, a blestemelor și a aventurilor. Acest capitol al sagăi oferă noi răsturnări de situație și concluzii uneia dintre cele mai emblematice povești din lumea piraților.

Evenimentele filmului încep cu revenirea căpitanului Jack Sparrow, pentru totdeauna în lanțuri în Triunghiul Diavolului. Cu toate acestea, el este salvat de aliații săi loiali: Will Turner și Elizabeth Swann, care au nevoie de ajutorul lui pentru a lupta cu un inamic nou și puternic - căpitanul Arturum Salazar. Salazar și echipa sa de pirați fantomă au fost eliberați din Triunghiul Diavolului, iar acum caută să se răzbune pe toți pirații, inclusiv pe Jack Sparrow. Pentru a combate această nouă amenințare, Jack Sparrow și prietenii săi pleacă în căutarea miticului Trident al lui Poseidon, despre care legendele spun că are capacitatea de a controla apele mării și de a oferi proprietarului său putere asupra tuturor oceanelor. Această călătorie îi duce prin pericol, mister și întâlniri cu aliați noi și vechi, inclusiv fostul inamic Hector Barbossa.

Pirații din Caraibe: Dead Men Tell No Tales este un film care nu numai că oferă aventuri și bătălii nesfârșite pe mare, dar dezvăluie și noi fațete ale personajelor și dilemele lor morale. Aceasta este povestea modului în care fiecare personaj își caută propriul drum către adevărata libertate și propria fericire, deoarece puterea, blestemele și soarta se împletesc într-o aventură captivantă a piraților. Urmărește filmul Pirații din Caraibe: Dead Men Tell No Tales online 2017 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar