Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pasagerul 57 (1992)
HD

Pasagerul 57 (1992) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Passenger 57
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Alex Datcher, Bruce Greenwood, Robert Hooks, Elizabeth Hurley, Michael Horse
  • Regie: Kevin Hooks
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.01.2024, 02:43
100
0
Criminalul Charles Rein este cunoscut în întreaga lume ca un ucigaș terorist cu sânge rece și periculos. Pentru numeroasele sale crime, el este condamnat la închisoare pe viață. El este trimis într-un zbor civil local împreună cu pasagerii obișnuiți la o închisoare de maximă securitate. Pe tot drumul, îi sunt alocați agenți cu experiență, care trebuie să monitorizeze cu strictețe siguranța oamenilor din avion și să oprească orice încercare a banditului de a se elibera.

Deja la mare altitudine, se dovedește că Rain are complici care doar așteptau semnalul de atac. Câteva lovituri bine țintite, Rain îl ucide pe pilotul principal, iar acum avionul este la cheremul unor bandiți cruzi și incontrolabili. Au un singur scop - să aterizeze avionul în locul potrivit pentru a scăpa de la locul crimei. Curând, la bord începe nebunia în masă și panica.

Dar după noroc, ofițerul de securitate John Katt se află în același avion într-o vacanță mult așteptată. Are șansa să scape neobservat de criminali și, cu ajutorul unui însoțitor de bord, să neutralizeze toți băieții răi. Trebuie să găsim o modalitate de a elimina amenințarea cât mai repede posibil. Dar în curând acesta nu este principalul lucru - avionul pierde brusc altitudine și acum toți pasagerii sunt în pericol de moarte.

HD Passenger 57 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar