Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Overlord (2018)
HD

Overlord (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
06.01.2024, 01:59
185
0
Al Doilea Război Mondial capătă amploare, atrăgând din ce în ce mai mulți oameni într-o crudă mașină de tocat carne, riscându-și propria viață. Formațiunile armatei aliate sunt planificate să aterizeze în Normandia în curând. Înainte de a organiza un eveniment la scară largă, a devenit necesar să se efectueze o operațiune secretă. Un detașament de parașutiști americani a primit sarcina de a deteriora imediat catargul radio, privând inamicul de comunicații. Dacă misiunea este finalizată în timp util, forțele aliate vor avea ocazia să se apropie de țărm nedetectate la o distanță foarte apropiată, garantând succesul acțiunilor tactice planificate. Grupul de sabotaj trebuie să încerce să finalizeze cu succes o misiune periculoasă pentru a asigura siguranța maximă pentru militarii care avansează, reducând pierderile inevitabile la minimum. Comanda trebuie executată cu orice preț.
Stâlpul radio este situat într-un mic sat situat pe teritoriul capturat de naziști, așa că acolo staționează un număr mare de militari. Pătrunderea în spatele liniilor inamice este incredibil de dificilă. Doi parașutiști americani, acționând profesionist și cu precauție extremă, se apropie în siguranță de zona populată. Dintr-o dată se dovedește că aici există un laborator secret unde cercetătorii lui Hitler au efectuat experimente ciudate legate de fenomene paranormale. După ce au făcut o greșeală, au permis să pătrundă ceva groaznic din lumea cealaltă. Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, sarcina sabotorilor este semnificativ complicată de prezența forțelor supranaturale care stau în calea atingerii scopului lor. Acum nu trebuie să ne temem doar de fasciști.

HD Overlord (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar