Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Love Lies Bleeding (2024)
HD

Love Lies Bleeding (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
26.04.2024, 10:07
1479
0
Acțiunea începe să aibă loc în jurul unei femei atrăgătoare. Nu își poate imagina viața fără sentimente strălucitoare și minunate. Nu este surprinzător că vrea să găsească un partener de viață demn și să devină fericită. Și într-o zi apare în destinul ei o domnișoară fermecătoare. Un nou prieten este angajat în culturism și dă impresia unei personalități puternice.
Vor putea ei să construiască o relație fericită și pe termen lung? Sau, sfâșiați de vise imposibile, se vor confrunta ei cu încercări? Se pare că nici nu și-au putut imagina ce îi așteaptă în viitor și cum va deveni viața lor imprevizibilă. Dar minunatul sentiment de iubire nemărginită le întoarce realitatea obișnuită cu susul în jos, permițându-le să se gândească la ceva important și extrem de interesant. Acum nu le pasă deloc dacă au un viitor împreună. Vor să se bucure de fiecare zi și să depășească orice necazuri.

HD Love Lies Bleeding (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)