Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Koma (2020)
HD

Koma (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Coma
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme 2020, Filme rusesti, Aventuri
  • Actori: Rinal Mukhametov, Lyubov Aksenova, Anton Pampushny, Milos Bikovich, Konstantin Lavronenko, Polina Kuzminskaya, Rostislav Gulbis, Vilen Babichev, Igor Sigaev, Evgenia Karatygina
  • Regie: Milos Bikovic, Lyubov Aksyonova
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Rusia
0 Voturi
31.01.2024, 01:17
39
0
Un anume arhitect pe nume Victor (Rinal Mukhametov) intră într-un accident de mașină grav, după care se trezește într-o lume ciudată, extrem de distorsionată și desfigurată, în care gravitația funcționează foarte pretențios, multe clădiri și structuri au diverse găuri, drumurile se termină nicăieri. , iar insule și obiecte ciudate atârnă în aer.

Deodată, Victor este atacat de un monstru uriaș cu ochi de foc, care este un cheag negru de ceva necunoscut. Arhitectul este salvat de trei persoane - doi bărbați și o femeie, iar unul dintre bărbați a fost nevoit să se sacrifice în procesul de evadare din monstru: a explodat împreună cu monstrul.

Personajul principal este adus într-o bază secretă, unde duce un portal, pe care ei îl numesc „gaura”. La bază sunt câteva zeci de oameni, conduși de un bărbat pe nume Yan (Konstantin Lavronenko). Fata cu porecla Fly care l-a salvat pe arhitect (cei de la bază nu-și amintesc numele) explică că toți cei prezenți aici sunt în comă, ca Victor. Fragmente din amintirile lor creează această lume în care trebuie să supraviețuiască cumva, pentru că sunt vânați chiar de acei monștri „secerători” - aceștia sunt alți oameni în comă, al căror creier este mort.

Ian este singura persoană care a ieșit din comă și apoi s-a întors. El a fost cel care a spus tuturor despre legile acestei lumi și i-a învățat cum să supraviețuiască aici. Lui toți își datorează viața.

Ian a ordonat să-l salveze pe Victor. Din anumite motive, este sigur că Victor le va fi foarte util într-un fel. Persoanele aflate în comă prezintă adesea tot felul de superputeri. De exemplu, Fly se vindecă prin punerea mâinilor. Liderul operațiunii de salvare, Phantom (Anton Pampushny), are capacități de luptă enorme. Astronomul (Milos Bikovich) știe să întocmească un plan de deplasare în zonă pentru a nu da peste „secerători”. Spirit (Polina Kuzminskaya) știe să proiecteze imagini ale oamenilor în fața inamicilor, ceea ce le permite să câștige timp.

Victor nu știe care sunt superputerile sale și cum îi va ajuta pe oamenii de la bază.

HD Coma Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1