Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kingsman: Serviciul secret (2014)
HD

Kingsman: Serviciul secret (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kingsman: The Secret Service
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Aventuri, Comedie, Crimă
  • Actori: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Sophie Cookson, Michael Caine, Sofia Boutella, Samantha Janus
  • Regie: Matthew Vaughn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
05.01.2024, 23:12
84
0
În lumea modernă există o mulțime de oameni talentați care nu se pot realiza singuri. Acesta este exact genul de persoană un tip pe nume Epsy. El însuși este foarte inteligent și inteligent. S-a remarcat întotdeauna prin cunoștințele sale speciale în toate domeniile. Epsi ar putea deveni cu ușurință un fel de lider, sau adjunct, pentru că cu siguranță are talent, dar în viață a ales calea greșită. Tipul a devenit un infractor mărunt care trăiește din mici fraude și furturi. Într-o zi a avut șansa să-l întâlnească pe Harry Hart, a cărui viață tatăl său i-a salvat-o cândva. Acum Harry, pentru a-i mulțumi, vrea să-și ajute fiul să devină un bărbat de succes. Pentru a face acest lucru, îl ia în echipa sa, pentru că vede potențial în el și înțelege că acest tip chiar poate obține succesul. Acum totul depinde doar de el.

HD Kingsman: The Secret Service Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1


Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)