Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kill Bill: Volumul 1 (2003)
HD

Kill Bill: Volumul 1 (2003) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kill Bill: Vol. 1
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Vivica A. Fox, Julie Dreyfus, David Carradine, Daryl Hannah, Lucy Liu, Michael Bowen, Michael Madsen, Sonny Chiba, Chiaki Kuriyama, Uma Thurman
  • Regie: Quentin Tarantino
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.04.2024, 10:43
73
0
Un fost asasin poreclit Black Mamba a fost atacat de foștii ei colegi. Evenimentele îngrozitoare din mica capela au dus la moartea mai multor persoane și la pierderea unui copil. Femeia însăși a fost împușcată în cap, provocând o comă de patru ani. Trezindu-se dintr-un somn atât de lung, Black Mamba se aprinde cu ideea de a se răzbuna pe infractori cu orice preț. Acum va trebui să ajungă literalmente la inamicii ei peste cadavre, lăsând liderul acestei bande pentru mai târziu.

Kill Bill este o franciză celebră regizată de Quentin Tarantino, constând din două lungmetraje. Quentin Tarantino este și autorul scenariului și al conceptului filmului. Rolul principal în ambele filme a fost jucat de actrița Uma Thurman.

HD Kill Bill: Vol. 1 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)