Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jocurile foamei: Sfidarea (2013)
HD

Jocurile foamei: Sfidarea (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Hunger Games: Catching Fire (2013)
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Amanda Plummer, Woody Harrelson, Jena Malone, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Sam Claflin, Philip Seymour Hoffman, Elizabeth Banks
  • Regie: Francis Lawrence
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 02:32
67
0
Pentru câștigătorii Jocurilor Foamei din trecut, este organizat un Quarter Massacre, în care trebuie să se întâlnească luptători care au stăpânit pe deplin arta de a-și ucide propria specie. Katniss este scoasă din mica lume confortabilă în care și-a petrecut tot timpul liber vânând. Ea și Pete trebuie să-și demonstreze din nou sentimentele reciproce în fața publicului.

Tinerii tributari merg într-un tur al provinciilor. Cuplul dulce încântă inimile nobilimii sensibile. Dar oamenii obișnuiți, realizând întregul prăpastie dintre ei și clasa conducătoare, nu se mai lasă hrăniți cu minciuni dulci. După ce a îndrăznit să se sinucidă în public, Katniss a fost condamnată la moarte în lipsă. Gaja ei batjocoritoare devine emblema revoluției viitoare.

În acest joc, adversarul tânărului arcaș este nimeni altul decât președintele Snow cu părul cărunt. Conducătorul despotic al lui Panem este gata să arate supușilor săi că este imposibil să învingi sistemul. Katniss Everdeen se confruntă cu o dilemă: să devină un simbol al sfidării pentru oameni sau să calmeze rebelii și să mențină stabilitatea.

La urma urmei, orice neascultare este aspru pedepsită, iar revoluția este sortită înfrângerii. La masacrul de la cea de-a 75-a aniversare, câștigătorii luptelor anterioare de gladiatori high-tech se vor confrunta cu un nou manager și cu teste mult mai sofisticate. Va putea eroina rebelă să zdruncine dictatura și să-și salveze sănătatea mintală și viețile celor dragi?

HD The Hunger Games: Catching Fire (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar