Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jason Bourne (2016)
HD

Jason Bourne (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Tommy Lee Jones, Matt Damon, Vincent Cassel, Alicia Vikander, Julia Stiles, Riz Ahmed, Ato Essonda, Scott Shepherd, Bill Camp, Vinzec Kiefer
  • Regie: Paul Greengrass
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.02.2024, 02:29
42
0
Un fost angajat al CIA care a căzut sub influența unui program guvernamental care antrenează ucigași vizați va deveni din nou centrul de atracție pentru structurile concurente. Un binevoitor ajută la restabilirea memoriei musculare a unui participant la proiectul Treadstone care nu a putut să se ocupe de unul singur cu procesele ciclice care au loc în interiorul circumvoluțiilor emisferei drepte. Realitățile moderne contribuie la tendințe ciudate care vizează exacerbarea situației. Numele puțin cunoscut David Webb este de domeniul trecutului. Tulburările populare din Parlamentul Greciei sunt de mare interes în rândul colegilor din Mossad și FSB. Folosind sateliți, elicoptere și vehicule fără pilot, americanii caută dominație oriunde sunt nave ale Flotei a Patra. Corectorii de proces îi împing pe aleșii să răspundă. Provocatorii sunt mereu pregătiți, așteaptă ordinea necesară. Destabilizarea pe continent a fost prea târziu. Neliniștea rezultată poate duce la un haos incontrolabil care îi va mătura pe curatorii procesului și pe prietenii virtuali care au păreri asemănătoare. Un agent experimentat, cu gândire independentă, fără organe de conducere, dar cu sprijin solid, reușește să întrerupă scenariul negativ prin mutarea accentului într-o altă direcție. Încercările grăbite de a găsi adevărații vinovați ai revoltelor eșuează complet din cauza tendințelor nepotrivite ale departamentelor concurente. Natura multi-vectorală a politicii scade rapid din cauza presiunii externe din partea prietenilor care amenință cu compromisuri. Publicarea unor fapte neplăcute nu este binevenită de partenerii care încearcă să se elibereze de palmele tenace ale colegilor lor de peste mări.

HD Jason Bourne (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1